YOGA NIDRA & KLANKSCHALEN

met

Frank Klank Jurko van Veenendaal

wanneer

4 juni · 10:00

DE SLAAP VAN DE YOGI
Yoga Nidra is een eeuwenoude ontspanningstechniek die ook wel ‘de slaap van de yogi’ wordt genoemd. Bij een Yoga Nidra hoef je alleen maar te liggen en te luisteren.

Tijdens deze ‘slaapyoga’ gaat jouw brein van een actieve Beta-staat via een rustigere Alpha-staat naar de diepe rust van lagere Theta en Delta-hersengolven. Pas daar krijgt jouw brein bij een gezonde slaap de kans om indrukken te verwerken, oplossingen te vinden voor lastige vraagstukken en nieuwe energie op te doen.

Regelmatige beoefening van Yoga Nidra zorgt voor verbeterde vitaliteit, vermindering van stress, een verbeterde concentratie, diepere slaap en versterkte creativiteit en oplossend vermogen.

 

BENEFITS 
Onder begeleiding met stem en geluid mag jij je overgeven aan de trillingen die zich voortbewegen en de energie die door je heen stroomt. Je fysieke lichaam en je emotionele en mentale lagen komen samen in harmonie. Hierdoor kan het zelfgenezend vermogen van het lichaam optimaal functioneren en ben je sterk verbonden met je innerlijke wijsheid en vrede.

Dit kan de workshop Yoga Nidra & Klankschalen voor je doen:

  • Het gevoel hersteld en gerevitaliseerd te zijn, gegrond in je authentieke zelf.
  • Een diepe staat van vrede en rust ervaren, waar je ook na de sessie weer naartoe kunt gaan.
  • Herstel van de energiestroom in het lichaam, blokkades lostrillen en energiecentra in balans brengen.
  • Emotioneel en mentaal evenwicht in de beroering van het dagelijks leven.
  • Verbinding maken met je innerlijke bron van wijsheid en creativiteit.

VOOR WIE
Deze workshop is voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en het in lijn brengen van het fysieke en emotionele lichaam. Heb jij zin om je te laten meevoeren door de helende werking van Yoga Nidra, gecombineerd met de verdiepende effecten van de klankschalen? Dan is deze workshop voor jou.

 

JE FACILITATORS

FRANK ‘KLANK’ MANNENS
“Ik noem mijzelf graag ‘klankschaalkunstenaar’. Ik geef klankschaalmeditaties met focus op rust en stilte. Daarnaast werk ik regelmatig samen met yogadocenten en andere muzikanten.”

JURKO VAN VEENENDAAL
Jurko is zanger, coach in Inspirerend Spreken en Radicale Rust, en heeft een passie voor het verbinden van mensen met hun hogere zelf.⁠

Na zijn professionele theaterloopbaan waarin hij schitterde in verschillende musicals zoals Jesus Christ Superstar en Les Miserables. ontwikkelde Jurko zich als speech-coach en coachte hij internationaal verschillende sprekers uit de businesswereld en de politiek. ⁠

Op dit moment combineert hij zijn werk als Coach in Inspirerend Spreken met zijn passie voor Radicale Rust. Jurko volgde zijn opleiding in Yoga Nidra en Restorative Yoga onder andere bij Cristina Guerra.

PRAKTISCH

Tijd: 10:00 – 12:00 uur

Voor een ontspannen start als gehele groep, openen we deuren 15 min. voor aanvang om 9:45 en sluiten deze om 10:00 uur.

Plan wat extra tijd in om De Meditatietuin te vinden als je voor het eerst komt.

Draag comfortabele kleding en evt. warme sokken.

In de studio zijn schapenvellen, meditatiekussens en dekens aanwezig.

 

BIJDRAGE

€ 27,50

LOCATIE 

De Meditatietuin is gelegen in het hart van het Amsterdam Amstelpark op nr. 6. De plek is middenin het park, omgeven door prachtige voedende natuur. Het is het gebouw tussen het Rietveld Huis en het Glazen Huis. Google Maps wijst je de weg!

Fietsen moeten buiten het park worden geparkeerd. Houd rekening met 5 a 10 minuten extra lopen.

 

Yoga Nidra valt onder meditatie & levensbeschouwing en dus niet onder sport. Hierdoor zijn wij niet genoodzaakt corona QR-codes te scannen.
Wij geven alleen geld terug wanneer een event uitgesteld of gecancelled wordt, of wanneer je niet kunt deelnemen omdat je symptomen van COVID-19 ervaart.

Refund

Wij geven alleen geld terug wanneer een event uitgesteld of gecancelled wordt.

Reserveer je plek

YOGA NIDRA & KLANKSCHALEN

Totaal: € -
meditatietuin-1024x491

Volg ons op social media

Dank voor het delen!

Meld je aan voor de mailinglist

Blijf op de hoogte en laat je inspireren