Yoga met Neel

met

Neel van Leeuwen

wanneer

4 december · 10:00
Meditatie Yoga

December special: Yoga met Live muziek!


Met een combinatie van afgestemde (yoga)houdingen, meditatie en inspiratie ga je per workshop gericht contact maken met bepaalde thema’s. Bij deze december editie wordt de sessie extra begeleidt door live muziek van violiste Tali. Neel en Tali nemen je in deze sessie op natuurlijke en zorgvuldige wijze mee waardoor jij je kunt laten meevoeren.

WAT WE GAAN DOEN

– Per workshop afgestemde (yoga)houdingen

– Zorgvuldig begeleide meditatie

– Inspirerend samenzijn in warme authenticiteit

WAAR WE AAN WERKEN 

Bij de workshop met Neel zijn de vijf elementen het uitgangspunt. Daardoor zijn de workshops afgestemd op het moment. Neel kan niet anders dan vanuit echte aandacht en liefde te delen en dat is voelbaar. Je wordt geïnspireerd en geënthousiasmeerd om te leven wie je werkelijk bent, in de puurste vorm. Geen gedoe, geen betekenisloze mooie woorden, maar jezelf zijn in alle facetten.

VOOR WIE 

Yoga met Neel is voor iedereen die graag dichter bij zichzelf wil komen en op zoek is naar een yoga workshop waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Ervaring is niet nodig.

JE TEACHER

NEEL VAN LEEUWEN

Naast meerdere yoga docentenopleidingen volgde Neel onder meer een waardevolle zwangerschapsyoga opleiding, diverse kinderyoga en familieyoga opleidingen en diverse workshops en bijscholingen (in o.a. massage, detox en energiewerk). Als Reiki master geeft ze behandelingen en cursussen. Daarnaast werkt iedere reis en ontmoeting, kort of lang, dichtbij of ver weg, als grote inspiratiebron.

WAT ZIJ ZEGGEN

“Neel, je bent m’n lichtje. Een herinnering dat er ten alle tijden (ik hoor het jou zeggen) in mij, jou en de wereld om ons heen de kracht is van liefde, vertrouwen, het leven, de natuur en alles wat er in en om ons heen leeft. Met jouw lichtje in de vorm van een yogaflow, begeleidende woorden, jouw warme handen, geuren en muziek herinner je me aan die kracht in mij. Met de lessen voel ik mezelf naar binnen reizen waar het goed vertoeven is. Met twijfel, donkerte en moeilijke tijden erkennen, en met vertrouwen, een warm hart en een zachte blik”.

PRAKTISCH

  • Tijd: 10:00 – 12:00 uur
  • Voor een ontspannen start als gehele groep, openen we de deur 15 min. voor aanvang en sluiten we deze om 10.00 uur
  • Plan wat extra tijd in om De Meditatietuin te vinden als je voor het eerst komt
  • Draag comfortabele kleding 
  • Yogamatten zijn aanwezig

LOCATIE

De Meditatietuin is gelegen in het hart van het Amsterdam Amstelpark op nr. 6. De plek is middenin het park, omgeven door prachtige voedende natuur. Het is het gebouw tussen het Rietveld Huis en het Glazen Huis. Google Maps wijst je de weg!

Fietsen moeten buiten het park worden geparkeerd. Houd rekening met 5 a 10 minuten extra lopen.

REFUNDS

Wij geven alleen geld terug wanneer een event uitgesteld of gecancelled wordt.

 

Reserveer je plek

Yoga met Neel

Totaal: € -
meditatietuin-1024x491

Volg ons op social media

Dank voor het delen!

Meld je aan voor de mailinglist

Blijf op de hoogte en laat je inspireren