Samen-Zijn met Neel

met

Neel van Leeuwen

wanneer

28 november · 10:00
Meditatie Yoga
Met een combinatie van afgestemde yogahoudingen, meditatie en inspiratie ga je per les gericht contact maken met bepaalde thema’s. Neel neemt je in de les op natuurlijke en zorgvuldige wijze mee waardoor jij je kunt laten meevoeren.

WAT WE GAAN DOEN

    • Per les afgestemde (yoga)houdingen
    • Zorgvuldig begeleide meditatie
    • Inspirerend samenzijn in warme authenticiteit

WAAR WE AAN WERKEN

Bij de lessen met Neel zijn de vijf elementen het uitgangspunt. Daardoor zijn de lessen afgestemd op het moment. Neel kan niet anders dan vanuit echte aandacht en liefde te delen en dat is voelbaar. Je wordt geïnspireerd en geënthousiasmeerd om te leven wie je werkelijk bent, in de puurste vorm. Geen gedoe, geen betekenisloze mooie woorden, maar jezelf zijn in alle facetten.

VOOR WIE

Samen-Zijn met Neel is voor iedereen die graag dichter bij zichzelf wil komen en op zoek is naar een workshop waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Ervaring is niet nodig.

JE TEACHER

NEEL VAN LEEUWEN:
Naast meerdere yoga docentenopleidingen volgde Neel onder meer een waardevolle zwangerschapsyoga opleiding, diverse kinderyoga en familieyoga opleidingen en diverse workshops en bijscholingen (in o.a. massage, detox en energiewerk). Als Reiki master geeft ze behandelingen en cursussen. Daarnaast werkt iedere reis en ontmoeting, kort of lang, dichtbij of ver weg, als grote inspiratiebron.

WAT ZIJ ZEGGEN

“Neel, je bent m’n lichtje. Een herinnering dat er ten alle tijden (ik hoor het jou zeggen) in mij, jou en de wereld om ons heen de kracht is van liefde, vertrouwen, het leven, de natuur en alles wat er in en om ons heen leeft. Met jouw lichtje in de vorm van een yogaflow, begeleidende woorden, jouw warme handen, geuren en muziek herinner je me aan die kracht in mij. Met de lessen voel ik mezelf naar binnen reizen waar het goed vertoeven is. Met twijfel, donkerte en moeilijke tijden erkennen, en met vertrouwen, een warm hart en een zachte blik”

PRAKTISCH

• Tijd: 10:00 – 12:00 uur
• Voor een ontspannen start als gehele groep, openen we de deur 15 min. voor aanvang en sluiten we deze om 10.00 uur.
• Plan wat extra tijd in om De Meditatietuin te vinden als je voor het eerst komt.
• Draag comfortabele kleding en neem evt. een warmere trui of vest mee.
• Yogamatten zijn aanwezig.

COVID-19

Wij geven alleen geld terug wanneer een event uitgesteld of gecancelled wordt.

Lees hier hoe wij met de gezondheidsmaatregelen omtrent Covid-19 omgaan.

Heb je een vraag? Voel je vrij om ons een berichtje te sturen.

Reserveer je plek

Samen-Zijn met Neel

€ 22,50

Slechts 3 over!

Totaal: € -
meditatietuin-1024x491

Volg ons op social media

Dank voor het delen!

Meld je aan voor de mailinglist

Blijf op de hoogte en laat je inspireren