Yin Yoga & Klankschalen

met

Frank Klank Laura Kraft

wanneer

2 juli · 10:00
Westerse wereld wat gaan we snel! Veelal blootgesteld aan deadlines en overmatige prikkels pakken we die kleine vrije momenten om nog snel wat af te kunnen vinken. Op je to do list staat ook Yin Yoga & Klankschalen. Gelukkig maar! Even geen hoofdwerk maar het werk door het lichaam.
Yin yoga is er om het parasympathische zenuwstelsel te stimuleren; die gaat over rest & digest. De poses worden langdurig aangehouden om te mogen onderzoeken en te verdiepen in overgave. Door de ontspanning van de spieren werken we op de diepere lagen van ons lichaam; het bindweefsel. Aankomen in die rest & digest modus wordt bevorderd door de trillingen van de klankschalen. Laat je meevoeren en loop weer ontspannen en licht de deur uit.

BENEFITS 

Onder begeleiding met stem en geluid mag jij je overgeven aan de trillingen die zich voortbewegen en de energie die door je heen stroomt. Je fysieke lichaam en je emotionele en mentale lagen komen samen in harmonie. Hierdoor kan het zelfgenezend vermogen van het lichaam optimaal functioneren en ben je sterk verbonden met je innerlijke wijsheid en vrede.

Dit kan de workshop Yin Yoga & Klankschalen voor je doen:

 • Het gevoel hersteld en gerevitaliseerd te zijn, gegrond in je authentieke zelf.
 • Een diepe staat van vrede en rust ervaren, waar je ook na de sessie weer naartoe kunt gaan.
 • Herstel van de energiestroom in het lichaam, blokkades lostrillen en energiecentra in balans brengen.
 • Emotioneel en mentaal evenwicht in de beroering van het dagelijks leven.
 • Verbinding maken met je innerlijke bron van wijsheid en creativiteit.

 

VOOR WIE

Deze workshop is voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en het in lijn brengen van het fysieke en emotionele lichaam. Heb jij zin om je te laten meevoeren door de helende werking van Yin Yoga, gecombineerd met de verdiepende effecten van de klankschalen? Dan is deze workshop voor jou.

 

JE FACILITATORS

FRANK ‘KLANK’ MANNENS
“Ik noem mijzelf graag ‘klankschaalkunstenaar’. Ik geef klankschaalmeditaties met focus op rust en stilte. Daarnaast werk ik regelmatig samen met yogadocenten en andere muzikanten.”

LAURA KRAFT 

Verwondering, ontvankelijkheid, speelsheid, ontspanning, wijsheid en in verbinding met mezelf: dat zijn mijn persoonlijke drijfveren. Ik ben Laura en wil jou op een verdiepende manier de reis laten maken op de yogamat. Hervind je ware natuur; juist waar we de verbinding in de natuur zijn verloren, zo gek klinkt dat niet toch?
Iets over mij wat yin betreft:
Yin yoga heeft voor mij een lichtje doen branden in het aanraken van de diepe en donkere stukken over mezelf. Niet wegvluchten maar aankijken; en dat een aantal minuten lang per pose. Doordat ik mezelf leerde toestaan te ontspannen begon mijn lichaam weer energetisch te stromen. Na verschillende yoga opleidingen voelde ik na de yin teacher training: ‘dit mag iedereen ervaren. Om de wereld wat zachter, lichter en veiliger te maken. En dat begint bij je (innerlijke)zelf’. Je bent in veilige handen en meer dan welkom!
www.laurastreehouse.com

PRAKTISCH

 • Tijd: 10:00 – 12:00 uur
 • Voor een ontspannen start als gehele groep, openen we deuren 15 min. voor aanvang om 9:45 en sluiten deze om 10:00 uur.
 • Plan wat extra tijd in om De Meditatietuin te vinden als je voor het eerst komt.
 • Draag comfortabele kleding en evt. warme sokken.
 • In de studio zijn schapenvellen, meditatiekussens en dekens aanwezig.
 • Fietsen moeten buiten het park worden geparkeerd. Houd rekening met 5 a 10 minuten extra lopen.

Heb je een vraag, voel je vrij om een berichtje te sturen.

Reserveer je plek

Yin Yoga & Klankschalen

€ 27,50
Totaal: € -
meditatietuin-1024x491

Volg ons op social media

Dank voor het delen!

Meld je aan voor de mailinglist

Blijf op de hoogte en laat je inspireren