Tantra introductie workshop – voor stellen

met

Stef Kroon

wanneer

29 oktober · 19:00
diepte-/ proceswerk Tantra

In een tijd waarin we overlopen van drukte, prikkels en prestatiedrang, geeft tantra concrete handvaten om in het ‘hier en nu’ te zijn, uit het hoofd en in t lijf. En vooral om echter en dieper contact te maken met je geliefde én met jezelf. Je zult meer verbinding ervaren met het wezenlijke in jezelf en met je geliefde gaat het meer stromen. Wanneer maak je nog echt tijd voor elkaar om elkaar met volledige focus te voelen?

WAT GAAN WE DOEN

Uit het grote aanbod van tantra hebben we de mooiste oefeningen voor jullie verzameld en gebundeld in een avond als een laagdrempelige, vrolijke kennismaking met de wereld van tantra. We gaan aan de slag met lichaamsbeweging en ademoefeningen, zittende meditaties, streling en massage en specifieke tantrische meditaties vanuit een eeuwenoude traditie. Je gaat zo vernieuwd hart contact maken met je partner, echt voelen en je kwetsbaar opstellen. Elkaar op een diep en ander niveau ontmoeten, je komt dichter bij elkaar, je cellen worden wakker, staan aan, energie komt terug en sleur vertrekt.

VOOR WIE

Deze avond is voor paren die nieuwsgierig zijn naar de prachtige wereld van tantra en die nieuwe gebieden in de relatie willen ontdekken. De workshop is gericht op intimiteit en niet op seksualiteit, geschikt voor iedereen en niet naakt. Voor gelegenheidsstellen is de avond ook zeer geschikt.

The workshop will be in Dutch or English spoken if needed.

JE FACILITATOR

Stef beweegt zich nu ruim 9 jaar op het pad van tantra en is lid van het team van Wildtantra. Hij is jarenlang senior partner geweest van KPMG, is gecertificeerd MMS coach, heeft vele opleidingen bij Phoenix gedaan en heeft een praktijk als persoonlijke en zakelijke coach. Hij geeft tevens tantra workshops bij De Nieuwe Yoga School te Amsterdam.

PRAKTISCH

• Tijd: 19:00 – 23:00
• Voor een ontspannen start als gehele groep, openen we deuren 15 min. voor aanvang om 18:45 en sluiten deze om 19:00 uur.
• Plan wat extra tijd in om De Meditatietuin te vinden als je voor het eerst komt.
• Draag comfortabele makkelijk zittende kleding

COVID-19

Wij geven alleen geld terug wanneer een event uitgesteld of gecancelled wordt, of wanneer je niet kunt deelnemen omdat je symptomen van COVID-19 ervaart.
In verband met COVID-19 nemen we extra veiligheidsmaatregelen:
– We werken uitsluitend met kleine groepen
– De afstand van 1,5 meter tussen deelnemers dient te allen tijde gerespecteerd te worden.
– Gelieve je handen te desinfecteren bij het binnenkomen.
– Laat het ons weten wanneer je COVID-19 symptomen als een verkoudheid of koorts ervaart voordat en nadat een bijeenkomst plaatsvindt of plaats gevonden heeft.
– We verzoeken je om in het geval van klachten thuis te blijven. Je kunt je ticket dan voor de volgende bijeenkomst gebruiken of een refund krijgen.
Heb je een vraag? Voel je vrij om ons een berichtje te sturen.

Reserveer je plek

Tantra introductie workshop – voor stellen

€ 125,00
Totaal: € -
meditatietuin-1024x491

Volg ons op social media

Dank voor het delen!

Meld je aan voor de mailinglist

Blijf op de hoogte en laat je inspireren