Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SPRING EQUINOX CEREMONY | met Wisdomkeeper Carola Esparza

21 maart, 2021 | 1:00 pm 2:30 pm

Samen vieren we op 19, 20 en 21 maart de omwenteling van de winter naar de lente. Een weekend vol inspiratie, ontdekkingen en rituelen. De Spring Equinox viering is een eeuwenoude traditie en luidt een nieuwe periode in van vruchtbaarheid, wedergeboorte en groei. Dit weekend is een krachtig moment waarin we openen naar het leven, en alles wat in ons tot bloei wil komen deze lente. Wij hebben een programma voor jullie samengesteld om deze innerlijke transitie te ondersteunen. Wees welkom om deel te nemen aan één, meerdere workshops of reis het gehele weekend mee!
Klik hier om het volledige programma te bekijken.  

Δ• Spring Equinox Ceremony WItH elder Carola Esparza

We zijn natuur. Ceremonies zijn een krachtige manier om ons te (her)verbinden met het ritme ervan: hierdoor komen we – ook in turbulente tijden – direct terug bij onze essentie. 

 

Carola Esparza – Condor Woman – zal ons hierbij begeleiden. Ze is medicijnvrouw en vuurvrouw in de traditie van de Mapuche indianen uit Chili en zeer begaafd in het geven van ceremonies en healings. 

 

Fotograaf Marijke Kodden nodigde haar speciaal uit om tijdens deze Spring Equinox temidden van haar prachtige foto expositie in de community lounge van De Meditatietuin dit ritueel te begeleiden. We zijn dankbaar dat Carola ons vanuit Chili mee wilt nemen de kracht van ceremonie te ervaren.

Deze ceremonie wordt begeleidt in het Engels. 

 

Δ• PRAKTISCH 

* Het spring equinox weekend vindt plaats via Zoom 

* Wanneer je een weekend ticket of dag ticket besteld ontvang je een paar dagen voor aanvang een mail met de Zoom links van de sessies 

* Creëer een fijne plek in je huis waar je ongestoord kan zitten en bewegen, en waar je een goed werkende internetverbinding hebt.

* Zorg voor een koptelefoon en/of een box voor optimaal geluid 

 

Δ• Foto Expositie Widsdomkeepers

Marijke Kodden is als fotograaf en filmer sinds 2018 betrokken bij Roots of the Earth en heeft in Nederland, Mexico en India de unieke gatherings gefotografeerd, de Wisdomkeepers gefilmd en geïnterviewd. Haar missie is dat de belangrijke boodschappen van de Elders en Roots zoveel mogelijk mensen bereiken en inspireren om zich (nog) meer te verbinden met de natuur. Naast exposities is ze daarom momenteel bezig met het maken van de documentaire over Roots en de Elders.

Bezoeken van deze foto expositie in De Meditatietuin is mogelijk op afspraak via  

 

Marijke Kodden (Marijkekodden.nl) 

Gegevens

Datum:
21 maart
Tijd:
1:00 pm – 2:30 pm
Kosten:
15€ – 75€
Evenement Categorie:

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar