Soul Voicing Circle

met

Gijs Petrie

wanneer

15 december · 15:00
Ceremonies & Rituelen Expressie Ontspanning

SOUL VOICING CIRCLE

This event is also accessible for English speaking participants.

 

In deze klank cirkels ontdekken we met elkaar de kracht van de stem door klanken te maken vanuit onze gevoelswereld. 

Gijs begeleidt deze reis met zijn instrumenten, waaronder de drum, shrutibox en afrikaanse Ngoni. Onze stem is een tool voor heling, en wanneer we samen komen met onze klanken in een cirkel ontstaat er een krachtig helend veld. 

Elke cirkel is een reis op zich zelf waarin we openen naar wat er wil ontstaan en wat er gezongen wilt worden. Voor deze cirkels hoef je niet mooi te kunnen zingen of klinken. Instappen is laagdrempelig, en toch krachtig. Iedereen is welkom. 

 

WAT WE GAAN DOEN

We starten elke cirkel met begeleide (actieve) meditatie om aan te komen in ons lichaam en in de cirkel. Er is een korte check-in waarin je kan delen hoe je je nu voelt en een intentie voor de reis. 

Tijdens de Voicing Cirkel maken we klanken zonder woorden vanuit het gevoel. Dit helpt je om uit het hoofd te komen en in je lichaam. Er ontstaat innerlijke ruimte, ontspanning en verbinding omdat je ruimte geeft aan wat er leeft en wil leven in jou. Samen als groep creëren we een verdiepend veld van ‘luisteren’, waarin je in contact komt met de spirit van jouw stem. 

 

WAT JE ZULT ERVAREN

  • Je stem te gebruiken als tool voor heling 
  • Het hart te openen door de resonantie van klank
  • Innerlijke ruimte en rust ervaren door stemexpressie
  • Oordeelloos luisteren naar alles wat er in jou leeft 
  • Je oren te openen voor de stem van intuïtie en jouw essentie 

 

VOOR WIE 

  • Deze cirkel is voor iedereen die nieuwsgierigheid voelt om de magie van klank en zijn of haar eigen stem te ontdekken. 
  • Deze cirkels zijn laagdrempelig. De bedding van het groepsveld en de instrumenten nemen je mee op een reis naar het onbekende. 
  • Je hoeft niet ‘mooi’ te kunnen zingen. Deze cirkels gaan over het contact met wie je werkelijk bent en wat je voelt. All is welcome. 

 

JE FACILITATOR

Gijs Petrie is de medeoprichter van de Meditatietuin. Hij heeft een brede ervaring in lichaamswerk (Rebalancing), ceremonie, meditatie en stembevrijding. Hij werkt intuïtief met wat er leeft in de groep, waardoor elke sessie een reis is op zichzelf. Afgestemd en doeltreffend. 

“De stem is voor mij de ingang naar dieper contact met mijzelf. Een essentiële en vergeten tool om ons eigen pad te lopen en niet te verdwalen in stemmen van een ander. Door te zingen of te ‘klinken’ vanuit je gevoelswereld ervaar je meer innerlijke ruimte en bevrijdt je jouw levenskracht en potentieel. Stem en klank zitten vol magie, en het is mijn grootste plezier en missie om mensen in contact te brengen met hun ware ware stem, hun eigen lied.” 

Gijs geeft in de Meditatietuin verschillende workshops, sound journeys en 1 op 1 stemwerk en stemheling sessies.

Refunds
Refunds zijn niet mogelijk bij reeds gemaakte reserveringen.

 

 

Reserveer je plek

Soul Voicing Circle

€ 29,50
Totaal: € -
meditatietuin-1024x491

Volg ons op social media

Dank voor het delen!

Meld je aan voor de mailinglist

Blijf op de hoogte en laat je inspireren