Mindful Yin & Aromatherapie

met

Lisa Samateh

wanneer

12 december · 09:30
Meditatie Ontspanning Yoga

Kom thuis bij jezelf in deze workshop, waarbij de helende eigenschappen van yin yoga, mindfulness en aromatherapie samenkomen.

WAT GAAN WE DOEN

Onder begeleiding van je teacher, Lisa Samateh, wordt je door een combinatie van yin yoga, mindfulness en aromatherapie tot diepe ontspanning gebracht om balans en harmonie in je lichaam, geest en ziel te creëren.

MINDFULNESS

Mindfulness houdt in dat we ons van moment tot moment bewust zijn van onze gedachten, gevoelens, fysieke gewaarwordingen en onze omgeving. Je wordt uitgenodigd om de automatische piloot los te laten, en op een vriendelijke manier te observeren wat zich voordoet in het heden, zonder daar een oordeel over te vellen. Door middel van mindfulness meditaties breng je je aandacht naar het hier en nu.

YIN YOGA

Yin yoga is een langzame, rustgevende vorm van yoga waarbij de lichaamshoudingen – asana’s – voor een langere tijd worden vastgehouden. Deze houdingen zijn gericht op het versterken en versoepelen van je bindweefsel en je gewrichten. Tijdens de oefeningen is het belangrijk om je te concentreren op je ademhaling en de spierspanning los te laten. Omdat de houdingen meerdere minuten worden vastgehouden, krijg je de kans om dieper naar binnen te keren en te observeren wat je ervaart in het huidige moment.

Gedurende de workshop worden je lichaam en geest gevoed door essentiële oliën, welke je yoga- en meditatiebeoefening een extra dimensie geven en je helpen om aanwezig te blijven in het hier en nu.

VOOR WIE

Deze workshop is voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en het in lijn brengen van het fysieke en emotionele lichaam. Heb jij zin om je te laten meevoeren door de helende werking van yin yoga, gecombineerd met mindfulness meditaties en de verdiepende effecten van aromatherapie? Dan is deze workshop voor jou.

JE FACILITATOR

LISA SAMATEH:

“Thuiskomen bij jezelf… Dat is waar mijn lessen op gericht zijn: mensen de ruimte geven om hun aandacht naar binnen te keren en hun bewustzijn te vergroten. Als yogadocent en mindfulness trainer neem ik je graag mee op een innerlijke reis naar het hier en nu.”

Lisa start op 10 januari 2022 met het geven van de 8-weekse Mindfulness Training (MBSR) bij De Meditatietuin (komt binnenkort online). Mocht je hier interesse in hebben, dan biedt deze workshop de mogelijkheid om kennis te maken met Lisa en haar manier van lesgeven.

PRAKTISCH

  • Tijd: 9:30 – 11:30 uur
  • Voor een ontspannen start als gehele groep, openen we de deuren 15 min. voor aanvang om 9:15 en sluiten deze om 9:30 uur.
  • Plan wat extra tijd in om De Meditatietuin te vinden als je voor het eerst komt.
  • Draag comfortabele kleding en evt. warme sokken.
  • In de studio zijn schapenvellen, meditatiekussens en dekens aanwezig.

LOCATIE

De Meditatietuin is gelegen in het hart van het Amsterdam Amstelpark op nr. 6. De plek is middenin het park, omgeven door prachtige voedende natuur. Het is het gebouw tussen het Rietveld Huis en het Glazen Huis. Google Maps wijst je de weg!

Fietsen moeten buiten het park worden geparkeerd. Houd rekening met 5 a 10 minuten extra lopen.

COVID-19

Wij geven alleen geld terug wanneer een event uitgesteld of gecancelled wordt.

Lees hier hoe wij met de gezondheidsmaatregelen omtrent Covid-19 omgaan.

Heb je een vraag? Voel je vrij om ons een berichtje te sturen.

Reserveer je plek

Mindful Yin & Aromatherapie

€ 22,50
Totaal: € -
meditatietuin-1024x491

Volg ons op social media

Dank voor het delen!

Meld je aan voor de mailinglist

Blijf op de hoogte en laat je inspireren