Kompassie Inspiratiemiddag

met

Marijntje Tierolff

wanneer

17 december · 14:30
Creativiteit Ontspanning Zelfzorg

Kompassie Inspiratiemiddag
Herontdek je eigen vuur vanuit je innerlijke kompas

Vaak laten we ons vaak leiden door de vele rollen uit het dagelijkse leven die we zo trouw en onzelfzuchtig mogelijk uit willen voeren. We hebben veeleisend werk, bestieren een druk gezinsleven, willen een toegewijde liefdespartner zijn, hebben het liefst een uitgebreid sociaal en sportief leven… En meer dan regelmatig: alles tegelijk.

Op het eerste gezicht lijkt multitasken een sterke en handige eigenschap, maar we gaan er zelf vaak al snel onder gebukt en zijn ook nog eens erg streng voor onszelf. Onze energie gaat op aan van alles en nog wat en dan ineens vraag je je af: wat wil ik nu ècht en hoe blijf ik dicht bij mezelf?

WAT GAAN WE DOEN

De Kompassie Inspiratiemiddag heeft als doel om je eigen vuur te herontdekken vanuit je innerlijke kompas, compassie en passie. Wat blijft staan als je al die rollen uit het dagelijkse leven voor eventjes loslaat? Marijntje neemt je mee op verkenning tijdens deze laagdrempelige, inspirerende middag waarin ook ruimte is voor luchtigheid en creativiteit.

De volgende onderdelen komen er onder andere voorbij: een individuele schrijfopdracht, een ontspannende visualisatie, onderlinge en gezamenlijke uitwisseling, beweging en een afsluiting met kaartlegging voor de groep.

WAT JE ZULT ERVAREN

Ontspanning en inspiratie vanuit het samenzijn met gelijkgestemden,
Herontdekking van je innerlijke kompas, tools om dit zelfstandig verder te onderzoeken en je eigen inzichten op te doen,
Stimulans van je creativiteit door middel van een schrijfopdracht,
En vooral: eindelijk wat tijd voor en met jezelf.

VOOR WIE?

Voor iedereen die het leuk vindt om andere gelijkgestemden te ontmoeten en behoefte hebben aan een zelfzorg-middag.
Voor iedereen die het gevoel heeft zichzelf in de rompslomp van het dagelijkse leven soms een beetje kwijt te zijn en ervoor openstaat om weer wat alledaagse magie te ervaren.

JE FACILITATOR

Marijntje Tierolff – energetische begeleiding, retreat en event facilitator, tekstschrijver

Marijntje is moeder van twee dochters en heeft een aantal jaren geleden het roer op allerlei vlakken omgegooid, wat later haar inspiratie werd voor ‘Marijntje’s Kompassie’. Onder die vlag organiseert ze events en retreats met als wens te inspireren tot het herontdekken van het eigen innerlijke kompas en levensvuur.

Dit doet ze op een luchtige manier en met beide benen op de grond, maar zeker óók met een vleugje alledaagse magie. Verder heeft ze een opleiding tot energetisch coach afgerond, evenals trainingen omtrent systemisch werk en mediumschap.

Daarnaast is ze werkzaam bij De Meditatietuin, waar ze de communicatie en zaalreserveringen coördineert en meewerkt aan de programmering.

PRAKTISCH
· Datum: 17 december
· Tijd: 14.30 – 17.00 uur
· Voor een ontspannen start als gehele groep, openen we deuren 15 min. voor aanvang
· Plan wat extra tijd in om De Meditatietuin te vinden als je voor het eerst komt.
· Draag comfortabele kleding en evt. warme sokken.
· In de studio zijn yogamatten, meditatiekussens en dekens aanwezig.

BIJDRAGE
35 euro of 60 euro bij 2 personen

Een terugbetaling is alleen mogelijk wanneer het evenement geannuleerd of verzet wordt.

LOCATIE
De Meditatietuin
Amstelpark 6, Amsterdam
De plek is middenin het park, omgeven door prachtige voedende natuur. Het is het gebouw tussen het Rietveld Huis en het Glazen Huis, het dichtst bij de rode brug ingang van het park iets verderop van de hoofdingang. Google Maps wijst je de weg! Fietsen moeten buiten het park worden geparkeerd. Houd rekening met 5 minuten lopen.

Reserveer je plek

Kompassie Inspiratiemiddag

€ 35,00
€ 60,00

Slechts 4 over!

Totaal: € -
meditatietuin-1024x491

Volg ons op social media

Dank voor het delen!

Meld je aan voor de mailinglist

Blijf op de hoogte en laat je inspireren